2011. november 20., vasárnap

Gondola, hostel, kajak

Tegnap bekoltoztem a JV's Hostelbe, es ma mar egy francia urgevel mentem hegyre a maokong gondolaval. Ez egy libego kis uvegkalitkakkal. Es joval durvabb mint a budai. Kicsit tobb mint negy kilometert megy, kozben kb. haromszaz metert emelkedik osszesen. Es otven dollar, azaz kicsit tobb mint egy euro a jegy.
A kilatas jo volt, de nem banom, hogy nem fizettunk tobb penzt az uvegalju gondolaert, ugyis csak fak voltak alattunk.

Fent a tea nagyon ment, mindenhl teazok, meg kis hazi teakertek voltak, sot meg a national tea promotion center nevu buszmegallo mellett is elsetaltunk.

Am a teazason kivul nem nagyon kinalt mast a hegy, csak egy betonszerpentint amin robogtak a robogok, meg a teletomott buszok es autok. Szoval nem volt egy egeszseges gyalogtura. Naplemente elott visszfordultunk, es a gondola vegallomasatol nem messze talaltunk egy ettermet, ami bar elegge tele volt, volt egy jo erkelye, ahonnan szep kilatas nyilt a varosra. Ott egvacsoraztunk jo dragan, szecsuani padlizsant, meg feketebabos sertessultet, ket sorrel, rizzsel.
Osszesen kevesebb mint hatszaz dollart fizettunk, ami nagyon draga, de kb. tizenot euro. Ket embernek, egy varosna nezo panoramaert, vacsoraval, itallal. Jo moka volt. Kepek a picasa oldalamon.

Ja, es lattunk akkora pokokat az ut mellett, mint a tenyerem.